Hemma igen :-)

och har så varit ett par dagar.. har dock inte funnits någon tid för uppdatering! Vi hade det jättebra i Uppsala!! PYret sov hela resan och vaknade lagom till Ikea. Han höll sig vaken under lunchen och sen däckade han i selen, stadslivet är jobbigt!!



Mio åker shoppigvagn på Ikea :-)


Efter Ikea checkade vi in på hotellet som verkligen var till belåtenhet! Vi hade tom en trädgård på taket utanför fönstret och den snälla personalen gav oss en stor säng så att Mio skulle få plats :-) Efter lite shopping på stan (då Mio sov igen!) så mötte vi upp Jessica, Tobias och lille Viggo på en kinarestaurang. Mycket trevligt! Mio var jättetrött av alla intryck och somnade i vagnen efteråt när vi tog en promenad.



Mio testar sängen genom att hoppa i den :-)


På lördagen så åt vi en god hotellfrukost innan vi gav oss ut på stan. På eftermiddagen for vi till Viggo och tittade på bröllopet, lekte och åt god middag :-)



Mio och pappa på café! Mio såg lite skeptisk ut.. :-)



men tinade snabbt upp!!



Mio provar Viggos fina gym!



Finaste Viggo!



På söndagen, efter att återigen ha ätit en underbar frukost, så tog vi en promenad i statsparken och satte oss i solen och läste tidningen medans Mio sov. Sen checkade vi ut från hotellet och begav oss till Gränby för lite shopping samt en fikadate med Johanna och lille Malte, trevligt trevligt!!



Morgonpromenad i statsparken, mysigt!

Mio däckade i bilen hem och sov hela vägen. Mycket duktigt!! Allt som allt en jättetrevlig helg, synd bara att tiden går så fort!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0