Sjukstuga, sjukstuga...

Den lille krabaten är fortfarande krasslig. Nu är det tredje  veckan vi bara skrotar på här hemma så det är inte konstigt alls om lilleman börjar få tråkigt : (

Först så var han förkyld, sen fick han diarré och nu är han förkyld och febrig igen. Vi hann en sväng  till kyris förra veckan och så var det klippt igen.  Antar att det är den tiden på året... suck. Inte roligt alls!

Tro dock inte att förkylningen gör mig lugn och stilla, hälsar Mio! Här ska lekas! Gå, gå, gå... Mio har doch tagit ett steg tillbaka (hehe) och vill helst inte släppa mamma alls. Om man släpper så tvärvänder han ofta och  slänger sig kring halsen. Han är väl inte redo att släppa mammsen än. Mycket tryggare och roligare att ha någon med sig hela tiden :-) Vi har fullt upp alltså!
Nu när han är sjuk är han mammigare än någonsin, den lilla parveln. Många kramar poch pussar blir det... och små bett! När han blir riktigt glad så passar han gärna på och småbiter lite ;-) Tänderna kliar!!

Nu håller vi tummarna för att han blir frisk snarast. Just nu har vi inte många fasta rutiner kvar som det känns som. Han har nästan inte ätit någon mat på tre veckor (mest bara gröt, välling och mctutt), vaknar flera gånger på natten, äter på natten igen (eftersom han inte äter så mycket på dagen) och sover varierande tider på dagen. Han somnar dock ungefär samma tid på kvällen än. Jag tror och hoppas att vi hittar tillbaka till rutinerna bara han blir frisk och kry igen. Om 1.5 månader är det dags för Palle att ta över och hitta rutiner som passar dom... blir nog en omställning det med! :-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0