Sköna sensommardagar





Idag är mammsen nöjd, Mio somnade kl 20 och sov till 6, åt frukost och somnade om till nio. Mycket trevligt!! Det komiska var dock att vi skulle iväg och renovera till kl 9 då Palles brorsa skulle hjälpa oss. Jag vaknade halv nio och fick iväg Palle men vi andra blev kvar hemma :-) Vi fick trevligt besök av moster och kusin Victor istället vilket var uppskattat!
Den senaste tiden har handlat en hel del om renovering. Det går sakta men säkert framåt. I fredags var Mio med mormor, morfar och kusin Victor en stund medan vi renoverade. Mio gillar verkligen sin kusin!

I lördags var det dags att besöka kusin Dennis som fyllde 3 år! Mios första barnkalas :-) Han trivdes som fisken i vattnet och fick bla prova på att gunga själv för första gången. Det var uppskattat!!!



Redo för kalas!!!



Födelsedagsbarnet med sin pappa och lillasyster.



Mio gungar :-)



Födelselsedagsbarnet

I morgon börjar Palle jobba igen så då är det bara Mio och mammsen igen. Vi kommer att sakna honom! Det enda positiva med att semestern är slut är att det är lättare att hålla rutinerna. Vi har åkt fram och tillbaka under flera veckor nu och knappt varit hemma på dagarna. 6 veckor kvar till flytt nu, det går foooort!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0