Flera påskbilder!
Aj hon bits!!!"Jag tycker om dig"Tre månader är jag här, hälsar Bonnsan


Jeans-bruttaIdag är det vinter utanför fönstret igen och vi har en riktig tröttis-dag. Lillan verkar ha hamnat i nått utvecklingssprång och vill bara vara nära och äta på natten och sova ute i vagnen på dagen (= jag vågar inte sova i rädsla för att inte höra babyvakten). Trött mamma med andra ord, speciellt efterson brorsan plötsligt fick för sig att det var morgon halv sex! Han som sovit länge tidigare! Som tur var så lyckades jag få till en liten tuppis här mitt på dagen då hon sov i vaggan. Jag hoppas att detta går över fort, jag vill ha min glada lilla tjej som sover bra på natten tillbaka pronto!

Mio-moj har också gjort ett stort utvecklings-språng! Han har hastigt och lustigt slutat med blöjor dagtid. Typ på två dagar! Han både kissar och bajsar på toaletten och säger till själv, imponerande! Igår var han på förskolan utan blöja för första gången (de satte på honom en när han var ute dock) och det hade gått jättebra. Stora killen!

Fortsättning m fler bilder bilder...På påskafton gjorde vi även ett besök hos barnens mormor och morfar. Pga en läckande blöja så fick Mio ha pyjamas på sig (dvs , det var det enda vi hade med i skötväskan till honom :-)SyskonkärlekEn liten bildserie på smulan...


Påsken i bilder :-)

Påskhelgen gick fort som alltid men vi hade det riktigt bra :-) På skärtorsdagen var Mio påskkärring och hälsade på gammelfaster Karin.


Sötaste kärringen

Bonnie ville också vara med på ett hörn och drog på sig mammas gamla påskgula mössa.. :-)Långfredagen tillbringades som traditionen bjuder i Stråsjö hos gammelfarmor Astrid där vi hade utflykt ute på gården och grillade korv i solen. Morfar Steve knäppte kort på detta, vill du vara snäll och skicka dem till mig så jag kan publicera dem här? Här kommer i alla fall några kort som jag knäppte inomhus:

Mio gör som Milla i "Alfons" och visar sin finaste grimarsBonnie poserar på köksbordet...och då vill naturligtvis storebror också göra det (måste lägga till att han inte är så smutsig som han ser ut..det är sminket sen han var påskkärring  som sitter kvar :-)

På påskafton fick vi besök av Jessica, Tobias och viggo från Uppsala. Tanken var att de skulle stanna hos oss över natten men en dum förkylning satte stopp för detta. Besöket blev så kort och intensivt så jag hann inte upp med kameran! Hoppas ni kommer igen!

På påskdagen gjorde vi ett besök hos kusinerna bus nere vid sjön :-) Mio var överlycklig över detta och blev så glad när han fick låna Dennis piratkläder! Pirater är det roligaste just nu.

Kusinerna bus (När man besöker kusinerna så får till och med mamma och pappa sitta ner och dricka kaffe/te en stund eftersom dm har så ofantligt roligt tillsammans på egen hand, härligt!)Jag har några fler bilder att dela med mg av men tror jag publicerar dessa först innan inlägget försvinner. Jag återkommer!

Kärlek
Thea 3 år!

För ett par veckor sedan hade kusin Thea treårskalas med prinsesstema. Mio tog på sig mammas klänning och en för dagen ny tiara som mamma köpt. Tyvärr finns inga kort på detta då vi tog av det rätt snabbt (klänningen var så lång så den var i vägen när han lekte). Full vart var orden för dagen och ljudnivån var inte att leka med :-) Bonnie sov dock gott i hallen en lång stund medan barnen sprang förbi vagnen och skrek.

Mio var fortfarande blek om nosen efter förkylningen och ville inte äta något alls (inte ens bulle och glass!)Kusinerna Bonnie och Cajsa :-) Bonnie var dock aningen skeptisk inför fotograferingen...Vill fortfarande inte bjussa på ett leende (fast hon ler mest hela tiden annars!)Mio fiskar i fiskdammenSjälvklart fick även syrran ha fisk-premiär!LIte gladare.."Okej då, är ni nöjda nu? "

Sötaste Mio

Bonnie fick som sagt sprutor igår som resulterade i feber idag. När jag berättade för Mio att Bonnie var ledsen pga feber och ville bäras så sa han " Kramas istället. Då känns bättre. Sen blir bra" och gav henne en stor kram! Så omtänksam!Stackars liten fick feber efter gårdagens ...

img_0274 (MMS)

Stackars liten fick feber efter gårdagens vaccination : ( Nu sover hon sött med uggle-snuttisen på huvudet


RSS 2.0