Fredag

I onsdags var Mio på läkarbesök på bvc. Allt såg bra ut :-) Han följer sin kurva fint, min lilla stora bebbe! Efter bvc så mötte vi upp Emma och Erik och fikade på Märtas. Så roligt när grabbarna är så pass stora att de får mer kontakt med varandra!

På kvällen var det fotbollspremiär för mio. Derby mellan Ljusdal och Färila. Han höll sig vaken hela tiden och tittade på alt med stora öhon. Tyvärr så blev det förlust...


Igår var det en riktig sovdag för Mio. På eftermiddagen passade jag på att uträtta lite ärenden medan han sov i vagnen och sen kom Mios mormor, morfar och moster hit och käkade thai-mat. Trevligt och gott!

Idag tar vi det lugnt här hemma, det stormar på bra ute! På eftermiddagen ska vi på skolan på temaavslutning. Tänk, på onsdag är det skolavslutning...halva föräldraledigheten har gått, hjälp!!!


I helgen hoppas vi på mycket mys och sol! Morgondagen bjuder på grillning hos gammelfarmor Astrid och kalas för Mio som fyller fem månader!! Han har beslutat sig för att fira med en tesked potatispuré :-) Nu är det dags att få första smakisen.

På söndag firar vi nationaldagen och vår förlovningsdag :-)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0