Grattis på namnsdagen Mio Arvid!!

Mio firade namnsdagen med nya converse som kom så lägligt på posten just idag samt en ny mössa som vi hämtade upp hos faster Jenny. Mio passade på att ta en tupplur oi Theas säng idag :-) Så duktigm jag bara la ner honom och sen fick jag lov att väcka honom efter en och en halv timme!


Bli en Buzzador

Inbjudan från Anna-Karin Mårtensson
Hej!

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail. Använd dig av den här länken så får jag poäng :-)


https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=chasmin


Annars, om ni går in på buzzador.se och anmäler er, så glöm inte att uppge "chasmin" som den som värvat er :-)

Hälsningar,
Anna-Karin

Mammapappa! (okej... inte fullt så tydligt kanske ;-) )

Så kom då de efterlängtade orden! Diplomaten Mio valde dock att sätta ihop orden till ett så att inte någon utav oss skulle bli lessen :-)

Palle förde ju en pappa-kampanj undser semestern och sa pappa ofta. Naturligtvis kontrade jag och sa mamma och så höll vi på.. Mio satte då helt sonika ihop det, gullungen. 

Jag smälter när han med stor koncentration säger mama - underbart!!! Hoppas han fortsätter att säga det så det inte bara är veckans grej, haha. Förra veckans var ju applådera och det är inte fullt lika roligt längre nu :-)

Har inga nya kort att bjuda på så här kommer ett ur arkivet.. Mio - en dag gammal!


Fredag 27 augusti 2010

Så var det fredag igen! Fredagen har tillbringats med Mios moster och bla innefattat en lunch på Finess. Trevligt trevligt.

Mio valde dock att inta sin lunch hemma först och det var nog bra...  (Mio skyllde dock på mosters matning ;-) )


Roligt på Finess :-)

"Han står!!! " :-)

Nyss ropade Palle (från golvet på andra sidan bordet ) just detta. " Han står!!" Jag han naturligtvis inte se det förrän pappsen fångade upp honom. Mio stod typ en sekund själv :-) När Mio skulle visa detta för mig så blev han dock så ivrig så han klappade händerna samtidigt och då blev balansen sisådär! Ett försök fick han dock till där han stod en kort kort stund själv innan han tippade in i pappas famn. Liten blir stor!

Idag har han även lärt sig att byta kanal på tv:n :-) jag tittade på the voice när Mio tog fart i gåstolen och for fram till tv:n och bytte kanal. Jag bytte tillbaka och han växlade igen. Kunde inte hålla mig från att le när jag sa till honom och då fortsatte han förstås. När jag försökte låta bli att le och se bestämd ut och säga åt honom att inte röra tv:n så började han att skratta!!!


Ber om ursäkt för dålig uppdatering!

Vet inte riktigt var tiden tar vägen :-) Vi har varit dåliga på att knäppa kort på sistone, tur att Mios snälla morfar mailade över några!  Idag har vi haft besök av två bebisar från föräldragruppen, Erik och Max, och deras mammor. Full rulle :-) De hade alla olika färdigheter att visa varandra. Erik visade att han lärt sig åla, Max att han kan gå upp i krypställning (utan att krypa än så länge :-) ) och Mio tog tillfället i akt att applådera till sina kompisar :-) En ny färdighet för veckan! Han visade även hur duktig han är på att gå samt sitta stadigt.

Roligt at se att olika barn fokuserar på olika saker i sin utvecking. Erik är jämt på golvet och leker medan Mio hellre vill gå eller sitta upp. Det ska bli kul att gå på nästa föräldragrupp och se hur alla utvecklats under sommaren!

Nu ligger pyret och sover efter ett skönt kvällsbad och lite amning. Sötnosen.Bortse från den oduschade mamman som renoverat hela dagen och fokusera på sötnöten som applåderar :-)

Mio och jag...

pratade om faster idag... han blev väldigt glad när han såg fotona och det tolkar vi naturligtvis som att du är saknad Hanna!!! Du är inte bortglömd :-)   Kom dock gärna på besök snaaart!!Fasters hår och en liten, liten Mio (5 dgr) :-)Faster och Mio på kvällen efter dopet

Sköna sensommardagar

Idag är mammsen nöjd, Mio somnade kl 20 och sov till 6, åt frukost och somnade om till nio. Mycket trevligt!! Det komiska var dock att vi skulle iväg och renovera till kl 9 då Palles brorsa skulle hjälpa oss. Jag vaknade halv nio och fick iväg Palle men vi andra blev kvar hemma :-) Vi fick trevligt besök av moster och kusin Victor istället vilket var uppskattat!
Den senaste tiden har handlat en hel del om renovering. Det går sakta men säkert framåt. I fredags var Mio med mormor, morfar och kusin Victor en stund medan vi renoverade. Mio gillar verkligen sin kusin!

I lördags var det dags att besöka kusin Dennis som fyllde 3 år! Mios första barnkalas :-) Han trivdes som fisken i vattnet och fick bla prova på att gunga själv för första gången. Det var uppskattat!!!Redo för kalas!!!Födelsedagsbarnet med sin pappa och lillasyster.Mio gungar :-)Födelselsedagsbarnet

I morgon börjar Palle jobba igen så då är det bara Mio och mammsen igen. Vi kommer att sakna honom! Det enda positiva med att semestern är slut är att det är lättare att hålla rutinerna. Vi har åkt fram och tillbaka under flera veckor nu och knappt varit hemma på dagarna. 6 veckor kvar till flytt nu, det går foooort!!

Grabbarna grus :-)Hittade en bild från när vi var på Annies dop

Tiden går med stormfart!! Pyret har fyllt 7 månader och firade detta med en fruktbägare :-) Helt otroligt att tiden kan gå så fort! Palle har en vecka kvar på semestern nu. Vi har fortsatt att renovera lite men det är svårt att hinna med när liten pockar på uppmärksamhet och är lite extra mammig. Plutten.. Han har blivit så duktig och har somnat själv på kvällarna nu under två veckors tid tack vare tassmetoden.. så härligt!!! Hade glömt hur skönt det kan vara att bara slappa i soffan lite på kvällarna ;-) Han har somnat runt åttatiden så vi har tom tittat på film! Nu kör vi på med tassning på nätterna för att få bort nattamningen  och inatt gick det riktigt bra! Han åt inte förrän halv fem då vi tyckte att det kunde anses som morgon :-) Duktigt värre! Palle har tassat honom medan jag sovit på soffan :-)

Mio vill fortfarande helst gå omkring hela dagarna :-) Ligga på mage eller rygg på golvet går bort! Blir nog ingen krypning här som det verkar men vi får väl se! Det kan ändras fort har jag lärt mig! Han lärde sig ju att sitta över en natt kändes det som! Ha det gott!

En kvällstur till parken :-)Glad filurAningen skeptisk...Det var roligt att gunga med mammaDet gäller att hålla tungan rätt i mun när man är ute på promenad! :-)


Jag vill köpa en ny leksak... Nuuuuu!

img_6807 (MMS)

Jag vill köpa en ny leksak... Nuuuuu!


Crazyfrog :-)Renovering och dop

Nu har vi så smått satt i gång och renoverat huset på Hammarn som vi ska flytta till 1 okt! Vi har fått tillgång till ett rum, vårt blivande sovrum redan nu. Vi har rivit tapeter, spacklat väggar samt rivit en garderob och tagit fram murstocken. Mio har varit med och åkt omkring i sin gåstol :-)Pappa och MioHuset (Palles föräldrahem)


Förra helgen var vi på lilla Annies dop, mycket trevligt :-)


La familia på dop

Sommardopp med Ebba :-)
RSS 2.0