Första friluftsdagen :-)

Igår fick Mio följa med på friluftsdag med skolbarnen, mycket uppskattat! Vi gick en tipspromenad runt kyrksjön med frågor om "Barn förr i tiden" (terminens tema). Mio gick och gick!  När det var dags att åka vagn så fick vi göra en turordning så att alla skulle få köra. Mio satt som en kung och beordrade barnen att köra "mer" (vilket innebar att de skulle göra fortare och småspringa :-) Efter halva sjön så däckade han och sov gott i två timmar. En mycket härlig dag!

Har så fina kort+ en filmsnutt men vågar inte lägga ut bilder utan tillåtelse. Hittade dock en som mest visar Mio ;-)

Glad påsk!!!


Var kommer det här intresset ifrån?

Traktorer, grävskopor, lastbilar... det är grejer det! Tur att han verkar vara sportintresserad också så han har lite gemensamt med föräldrarna ;-)Nu är våren här!

Härligt! Helt underbart att hinna leka en stund ute i finvädret trots en lång arbetsdag. Mio är äntligen piggare. Han är fortfarande snorig och lite hostig men han är feberfri sen i fredags. Usch vilken dunderförkylning han har haft. Det har varit många och långa förkylningar nu ett bra tag. Det räcker nu, tack

Här kommer några bilder från kvällen:Mios fyrhjuling används inne i köket. Som tur var så hittade han en bättre begagnad variant ute på gården :-)Lycka!


Det var kul att kasta sten :-)Det är kul att gunga (dock mindre roligt att le på beställning nr kameran kommer fram :-)  )

Traktorer, det är grejer det!!

img_6807 (MMS)

Traktorer, det är grejer det!!


Skoltrött :-)


RSS 2.0