Ljuvlig


På utflykt


I mina röda skor

Förra helgen hade Bonnie gå-premiär i sina vinterskor på Ikea och det gick galant ( trots att skorna typ når till knäna på kortisen och är förstora ; ) Hon gick och gick... Det ser då lustigt ut med en så liten människa som går!!


Mio och bebis-Pelle : )


Sweet

Bonnsan är lite krasslig men ler ändå. Söt som socker : )


Mio i Bonnies ålder :-)


Mio-moj

Det kom aldrig någon riktig statusuppdatering från Mio-moj förut och nu närmar han sig 3-årsdagen med stormsteg :-) 2 år och tio månader har min prins blivit. Själv så räknar han sig till storkillarna på dagis och gillar inte att bli indelad med småbarnen (läs: typ de andra som är födda samma år (fast senare) men fortfarande sover middag och har blöja). Han vill gärna hänga på de större. Munnen går i ett och han är sällan tyst :-) Man upphör aldrig att förvånas över hans uttryck och funderingar. Roligast just nu är alla typer av rollekar som mamma, pappa barn eller pirater. Leksaker som bilar m.m. är inte lika intressant. Leker han inne på sitt rum är det främst rollekar  (som ofta innefattar matlagning i hans lilla kök) eller bygg-lekar (koja, klossar m.m). Läsa böcker är också roligt och det blir mååånga frågor under läsandets gång vill jag lova :-) Han är vetgirig den lille! :-)
 
Nu längtar han mycket efter jul och snö (precis som sin mor, jag har närt en julälskare, jippi! ;-) Han har börjat på skridskoskola på lördagar och det har gått kanon! Han tycker att det är roligt och kämpar på, hoppas det håller i sig! Palle ska lära honom åka slalom i vinter, kan bli intressant! ;-)
 
Oj nu vaknar Bonnsan. So long!

Fixar rum åt syrran


Årets första skidtur


Premiär


RSS 2.0