Enso tre månader!

Förstår inte hur tiden kan gå så fruktansvärt snabbt... Men med tanke på tempot här hemma är det kanske inte så konstigt ☺️ Vi firade med pannkakstårta medan Enso tyvärr fick dras med benvärk och sedan feber under natten pga vaccination. Stackars liten... Usch så ledsen han varit.Kortet togs innan sprutorna ; )

Sötaste björnen i stan 😍
Åka bil när man är hungrig är ju inte så kul,,,
Utflykt

Mellan kalasen här i mellandagarna hann vi med en utflykt till Johanna och Fredriks stuga. Vi grillade korv, åkte skridskor och hade det mysigt 😀Mio 5 år!

Idag fyller min älskade Mio-moj hela 5 år! Tänk att det gått fem år sedan hela livet förändrades över en natt och jag blev mamma för första gången. Jag brukar berätta för Mio varje år om hur mamma och pappa var så lyckliga på BB så de grät glädjetårar. Tänk att fem år kan gå så fort! Jag har aldrig lagt någon vikt vid att det skulle vara bättre att födas i januari istället för december, tror inte att det spelar så stor roll alls, men just idag är jag glad över att han inte börjar förskoleklass i höst . Då får han vara hemma med mig ett år till ❤️


Sessan Bonnie 3 år!

Sessan fyller tre år idag och det har vi firat här hemma tillsammans med mor- och farföräldrar. Tänk att min lilla skatt redan är tre år! Min älskade lilla tjej. Så fin och snäll, temperamentsfull och treårstrotsig, vacker och rolig... Allt på samma gång!  En riktig glädjespridare! ❤️❤️💘Nyårsafton 2014

Nyårsafton firades hos Johanna och Fredrik. God mat och glada barn gjorde det till en riktigt trevlig kväll. Barnen somnade inte förrän vid halv två. Imponerande att de orkade hålla ut så länge trots dagens slalomåkning. Bonnie hade premiär i slalombacken : ) Det var roligt bara hon fick åka själv utan att någon höll i henne! Precis så var Mio också. 

RSS 2.0