Workout :-)

Lillsmulan när hon var 2 månader

Bildkavalkad på g

Nu har jag äntligen tagit mig tid att tömma kameran så nu ska jag försöka slänga in många inlägg framöver. Jag börjar med bilder från vår fjällen-resa som vi gjorde tillsammans med Sara, Mattias, Annie och lille Aron :-) En mycket lyckad resa med jättefint väder!Mio myser framför brasanCoolaste kidsenSötaste pluttarna! Det skiljer bara en vecka mellan dem men Bonnie är aaaaningens kortare i rocken än så länge :-)Mio, som vantligtvis bara vill att mamma ska ge "lälla" sa bestämt att det var "Mattias tur idag"! Vilken komplimang Mattias!!!Annie blev lite svartis och ville också vara med på ett hörn..SötnosFjälluft kräver pälsmössa :-)mysfika i solen :-) Mio ville dock att vi skulle stänga av solen så Palle fick stå och ge honom skugga!!!!Härligt med snö!!Skidåkning med pappaSåhär ser man ut när mamma ber en "se glad ut", haha


Trevlig helg

Önskar en sliten men glad Mio-moj och en fundersam Bonnie-bus...  :-)


Mio har fortfarande en elak hosta men det går framåt med den också. Nu är det främst matlusten som måste komma tillbaka så han kan samla lite nya krafter.  Vi hoppas på att den kommer tillbaka imorgon då Thea har kalas och bjuder på tårta :-) Vi har lockat med det mesta den senaste veckan utan direkt resultat... några tuggor på sin höjd och då gärna andra saker än lagad mat. Tur att han vill ha välling nu i alla fall. Mio längtar efter att få komma iväg och leka så jag hoppas att det blir förskolan på måndag. Mio är tillräckligt pigg för det men jag har hört att det gått magsjuka där och det vill vi inte alls ha. Om den härjar fortfarande så får han fint stanna hemma med mamma och lillasyster ett tag till (även om han klättrar på väggarna snart...)

Bonnie bus hostar på hon också stackarn och är lite täppt men pigg i övrigt. Våran solstråle :-)
Sjuka barn

Stackars Mio och Bonnie har dragit på sig en elak förkylning. Mio insjuknade i torsdags och hade hög feber ända tills igår och har inte velat äta. Vi har verkligen lockat med allt (jepp, till och med glass och saft istället för mat... men förgäves) Idag har det äntligen vänt men den hemska hostan hänger kvar. Stackars liten. Bonnie kunde  inte undgå smittan så hon är också täppt och har hosta. Läskigt med hosta hos små barn som inte kan harkla sig. Det har med andra ord varit väldigt intensiva dagar här hemma. Mio vill helst bara bäras när han är sjuk och det gäller naturligtvis även lillasyster som helst velat sova i famnen på dagen. Bägge två är dessutom väldigt mammiga så jag har känt ett stort behov av att klona mig själv. Jag gick en sväng runt Hammarn nu ikväll och det var första gången jag lämnade huset på en vecka. Nu håller vi tummarna för att vi vuxna slipper bli smittade (vilket ge och för sig vore ett under) så vi slipper isolera oss längre. Mio vill ju träffa kompisar och leka. Vi är nog båda mer än trötta på att kolla på film och barnprogram.

Har inte knäppt några kort på länge men tar ett från arkivet på Mio i sin älskade pirat-jamas när han har Bonnie i famnen :)


Slappar i brorsans rum :-)


Sötnöt
Vem är vem?


Mio tar sig an uppgiften att bada syrran :-)

"Jag vill bada meeer!!!"

Underbara barn


Finklänning

Bonnies moster virkade en finfin klänning till sessan :-)

Skidpremiär

Mio passade på och hade skidpremiär på trettondagen i väntan på kalaset. Farfar var med och hjälpte till.
RSS 2.0