Ur arkivet: Första nya skorna


Ur arkivet: "Titta, nu kan jag gå!"


Ur arkivet: Mio i gåstolen


Thea och Mio leker


Mio somnar i hoppgungan (rätt version)


Ur arkivet: "Arga pappa"


Ur arkivet - Mio städar 2


Ur arkivet - Mio städar


Hej!Hej! Jag heter Bonnie och är snart fem månader!! Jag är en riktig liten solstråle som gillar att le och "prata" mycket. Precs som min bror så säger jag dock till ordentligt när något inte är som jag vill, det är viktigt att man tidigt visar sin vilja!!! På dagarna gillar jag att hänga i babygymmet och ligga på mage och leka en stund (jag tvångsrullar direkt från ryggläge, kan liksom inte låta bli! Jag har börjat ta mig iväg en liten bit själv genom att rulla och åla lite. Jag gillar dock mest att få vara med där det händer och älskar uppmärksamhet. Det är roligt med besök! Jag var väldigt duktig på att sova på nätterna de första månaderna men det har jag tappat lite nu.. Jag vaknar ganska ofta (enligt mamma) för tillfället och ammas och hon påstår att hon är lite trött... Jaja det får hon väl stå ut med :-) Bara jag tindrar med ögonen och ler så brukar hon bli glad rätt fort ändå på morgonen :-)

Det är gott med smoothie :-)


Bonnies Ikeapremiär

En viktig milstolpe i Bonnies liv... det första ikeabesöket! Mio stannade hemma hos mormor och morfar istället men Bonnie valde att stanna hos mjölkbaren ;-)Smulan skötte sig exemplariskt och var en liten solstråle för det mesta :-)


Ur arkivet: Mio- en mammagris redan då!


Ur arkivet- Litet roar smått (Mio)


Ur arkivet: Mios grötpremiär :-)


Sötnos

Allra sötaste Bonnie..... Ha! där lurade jag nog några av er i all fall, det är Mio! Läskigt lika ibland :-)

Ur arkivet : Mio kör gå-stol i stugan


Ur arkivet - Rund och go kille premiärgungar :)


Ur arkivet - Mios 1 årsdag. Paketöppning


Filmbombning

Om någon undrar över varför jag slänger upp så många filmer på Mio helt plötsligt så är det för att min iphone dött :( Alla kort och filmer jag har på Bonnie är borta och jag är såååå ledsen... Jag säkerhetskopierade telefonen dagarna innan hon föddes (sen har tiden liksom inte funnits och jag har glömt det) så filmer på Mio finns kvar i datorn. Nu är jag så rädd att den också ska krascha så jag laddar upp dem på nätet och lägger ut dem här också. Sen är det riktigt roligt att minnas tillbaka och se likheterna mellan syskonen!

Allt är bra med oss för övrigt och vi rustar för dop i spöregn och snålblåst här hemma... Jaja det är sånt man får räkna med i Sverige och jag hade blivit mer förvånad om det hade varit fint väder. Jag håller dock tummarna för att vi ska kunna köra dopceremonin utomhus så klä er varmt kära gäster och ta med paraplyet!


Ur arkivet: Mio badar i diskhon i stugan


Ur arkivet - En nyvaken Mio

Ni får stå ut med den fjantiga mamman :-)


Ur arkivet - Mio och moster dansar


Från arkivet - Mio i hoppgungan

Mio hoppar sig själv till sömns :)


Nu sticker jag!

Ligga still på filten? Glöm det!
Helgmys : )

img_7742 (MMS)

Helgmys : )


Nämen vad säger du!

img_0398 (MMS)

Nämen vad säger du!


Häromdagen fällde mamma upp den lilla bräd...

img_5425 (MMS)

Häromdagen fällde mamma upp den lilla brädan i liggvagnen så jag kunde halvsitta under promenaden i Ljusdal. Gissa om det var spännande!!!


Titta jag kan sitta!

img_3330 (MMS)

Titta jag kan sitta!


RSS 2.0