Still going strong

Trots mycket lite sömn och feber... ( Pga gårdagens vaccinering) Mamman är det dock inte så mycket fart på överhuvudtaget...


Bonnie bus


Morgonmys i nya rummet

Bonnsan läser och myser


Julgransplundring

Åh så roligt syskonen Mårtensson tyckte att det var att få dansa! Bonnsan dansade och dansade trots sina tunga vinterskor : )

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1659162/images/2013/pic_510524a9ddf2b351cb25dd8c.jpg" class="image">


Julgransplundring

Åh så roligt syskonen Mårtensson tyckte att det var att få dansa! Bonnsan dansade och dansade trots sina tunga vinterskor : )


Den som ändå fick åka sparklåda...

Såååå mysigt : )


Är det kalas så är det...


Stora bocken bruse


Älskade barn!

Hipp hipp hurra för Mio 3 år och Bonnie 1 år! Nu har vi firat våra guldklimpar flera gånger om! I lördags hade vi dubbelkalas med pirat-tema. Mio var mer än nöjd och Bonnie stortrivdes med all uppmärksamhet : ) Nyss så frågade Mio när nästa kalas börjar.., haha. Kan bli llite abstinens nu efter paket-kalender, julklappar, födelsedagspaket och alla firandet vi haft. Dessutom har Emma, Aron och Erik också fyllt år under helgerna och haft kalas : )


Sötaste åskådaren i backen


Premiär i riktiga slalombacken, stort! : )


Underbara vinterlandskap

Hittade ett inlägg sim inte blev publicerat innan nyår så här kommer det........ Det är så vackert ute nu! Mio har haft Thea på besök nästan hela dagen och de har haft så roligt!! När de är på det rätta lekhumöret båda två så sköter de sig nästan själva och leker så fint! Nu på kvällskvisten så har vi varit på kalas hos Erik som fyller tre år idag. Stora killen. Nästa vecka (och nästa år!!) är det dags för oss att ha dubbelkalas!!


RSS 2.0