Puss : )


Syskonkärlek :-)

 

Mios docka : )


Å här var bilden : )

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1659162/images/2012/pic_5089a2fc9606ee1a2809c6e5.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1659162/images/2012/pic_5089a2fc9606ee1a2809c6e5.jpg" class="image">


Jag vill också!!!!

Sötaste åskådaren på IP : )


Premiär

Lycka!!!


Kapten Krook

Nu har kapten Krook åkt på dagis för att fira läskiga dagen : )


För sjutton gubbar!!

Dagens Mio : "Bonnie bus, för sjutton gubbar, akta dig!! Jag blir gaalen!"


Min lilla gubbe

Haha, frågade Mio om jag skulle stänga av tv:n eftersom han satt och läste böcker och då tittade han upp på mig och sa - Nej då mamma, jag gör korsord bara!! : )


Håll i hatten, nu går jag!

Bonnie har väl egentligen kunnat gå en hel del i mer eller mindre en månads tid men ikväll så vågade Palle släppa iväg henne fullt ut :-) Hon gick över hela vardagsrummet och stannade till och med ett par gånger och såg sig om :-) Lilla hjärtat mitt... Man gläds naturligtvis med hennes framsteg samtidigt som jag tycker att allt går för fort..hon ska ju vara min lilla bebis länge och inte ha så bråttom!
 
Det går dock inte att komma ifrån att hon är ljuvligt söt när hon går... ett äpple hög ungefär och med ett stort leende :-) Hon går utan problem under köksbordet om man säger så ;-)
 
För 9.5 månader sen
såg hon ut så här och var helt beroende av oss för allt... snacka om utveckling!!!
 

Barnarbete

Nu behöver jag inte plocka ur diskmaskinen längre : ) Mio är noggrann och riktigt duktig på att ta hand om besticken och lägga dem i rätt fack i lådan medan Bonnie har ett mer impulsivt sätt att plocka ur disken på ; )


Mums : )


Bonnie gungar


Kusindans


Mio bakar


Titta så stadig jag är : )


Skåprensning pågår : )


Bakning pågår : )


Hej mitt vinterland

Helgen har innefattat såväl en fin höstdag m trädgårdsfix som snöbollskastning och kälkåkning. Intressant vändning... Och sååå uppskattad av Mio-moj!! : )


Bästa barnvakten : )


Finfrämmande var det ; )


Oct. 12, 2012


Finstämmande : )

Idag har vi haft huset fullt av barn... Eller ja, det kändes så fast det var bara fem : ) Det var Emma m Erik och Signe samt Bettina med Max (en kompis från föräldragruppen vi var med i när M var bebis) Grabbarna busade för fullt och småtjejerna hängde på så gott de kunde : ) Signe är bara 7 månader men kryper också för fullt och reser sig mot saker så Bonnie hade sällskap. Bonnie har för övrigt börjat gå mer och mer själv fast den rätta balansen saknas. Hon kan stå utan stöd, ta några steg och stanna igen. Häromdagen gick hon nästan över halva Mios rum. Hon blir dock lite för ivrig och är lite för orädd för sitt eget bästa,haha. Motsatsen till hur Mio var som bebis! : )


Lilla fröken "Jagäröverallt" : )

Sitta still? Glöm det!


Kafferep

Felicia och kapten Mio har kafferep : )


Ute på äventyr

På upptäcktsfärd i trädgården : )


Söt


Bonnie 9 månader!

Nu är det verkligen dags för en statusuppdatering när lillan fyllt nio månader och lilleman 2 år och nio månader :-)
Vi börjar med Bonnie bus :-)
 
 
 
 
Det här är kul! : Stå, gå och klättra! Helst hela tiden! Det här med krypning var roligt ett par dagar högst sen började det här med att stå. Hon reser sig mot allt hela tiden, helst mot mamma. Ställer jag mig och försöker diska så kryper hon upp bakom mig och reser sig mot mina bakben :-) Hon är en riktig mammagris (jepp, hon också) och vill gärna hänga efter mig hela tiden. Hon står själv en längre stund nu och kan gå typ en meter. Hon har lite för bråttom och blir lite framtung. Tack och lov, hon får gärna vänta lite till med att knata runt. Min lilla bebis. Trappan har hon upptäckt och kan krypa upp själv när vi går bakom och passar. Pust. Trappskydd i hallen är på g.
 
Sång och musik är också roligt och hon gillar att dansa :-)
 
Det här är mindre kul... : Ligga på skötbordet och klä på sig är en pina för det mesta! Blöjor får liksom bytas i farten :-)
 
Tugget: Bonnie är inte så högludd av sig utan viskar nästan när hon pratar och har inte en massa höga ljud för sig (förutom när hon är arg då....). Hon kan säga mamma, pappa, titta, dä (där) och hej
 
Rutiner: Bonnsan käkar vanlig mat nu och ammar nån gång under dagen samt nattetid. Hon vill gärna äta något själv med händerna samtidigt som man matar henne. Hon är inte kräsen än så länge men heller inte lika förtjust som brorsan var i den här åldern. Hon äter bra men man får lirka lite. Välling är dock jättegott och grönsaker som ärtor och majs :-)
Dagsömnen har funkat jättebra, hon gillar sin vagn och att sova ute, men nattsömnen är fortfarande inget vidare.
 
 
Överlag så är lillan en glad liten skrutta som gillar när det händer saker och när någon pratar med henne! Hon är aldrig så nöjd som när vi är på kalas eller så. Det ska vara lite action ;-)
 

RSS 2.0