Dagens badpojke : )

img_6807 (MMS)

Dagens badpojke : )


Fler bilder :-)

Här kommer några fler bilder från JärvsöbadenMio provsmakar potatisen med en klick smör :-)... "Så där" var omdömet!Pyret poserar i tesalongen :-)

Sötnöten :-)


Gör ett nytt försök - här kommer polarn o pyret


:-)

Här njuter vi av semester! I måndags hade jag och Palle bröllopsdag så vi for till järvsöbaden och käkade lunch. Mycket gott och trevligt! Mio spanade in en tjej vid ett bord på andra sidan rummet så jag hjälpte honom att ta en käck promenad dit för att spana på närmare håll. När vi kom fram la han av ett stort smajl och gjorde en slängpuss (smackade med läpparna och formade dem som en liten fisk..haha). Tjejen , på hela nio månader, blev naturligtvis till sig och lät sig gärna charmas. Vi var dock tvungna att gå tillbaka och käka klart..

På vägen tillbaka så frågade ett äldre par om jag var ute och gick med lillebror.."öhhhh...nää.. det är min son". Då blev dom helt stumma. Efter ett tag sa tanten lågt.."jaha..en ung mamma" hahahahaha. "Nääää det tror jag väl inte" svarade jag och gick vidare. Undra just hur gammal de trodde att jag var.. Jag tackar och tar emot :-)

Återkommer med bilder från Järvsöbaden när jag tömt kameran. Knäppte dock några kort utanför med Mio i vagnenI tisdags var vi i Hudik och shoppade och bara tog det lugnt..vissa mer lugnt än  andra som synes  :-)Pyret sitter numera och leker själv ... tänk vad fort det går!!! Tyckte det var nyss han bara låg i famnen som ett litet knyte :-)

(Vet inte riktigt varför han ser rödhårig ut på kortet, har inte märkt några sådana tendenser på lintotten haha)

Semester!!

Äntligen har Palle semester!! Lovely för oss alla tre!! :-) Den senaste veckan har vi bott i stugan och kunnat njuta av det fina sommarvädret (bortsett från stormen som nästan tog upp sjön på torra land, usch!) Mio har umgåtts mycket med mormor, morfar och gammelfarmor. Det är tradition att barnen i fam Persson badar i diskhon i stugan så Mio ville naturligtvis inte vara sämre !!


Mio och mormor


"Nu har mormor blivit tokig, bada i diskhon!!!!"I övrigt så händer det mycket grejer i utvecklingen nu tycker jag! Det är ingen liten bebis längre! Mio far runt i sin gåstol och vill vara med och se vad som händer.  Han är snabb som attan och kan tom öppna kökslådorna själv! Det bästa som finns är att få gå, gå och gå med mammas eller pappas hjälp. Som genom ett trolleri så blev han jättestadig i ryggen när han fyllde sex månader och nu sitter han bra själv utan stöd och leker. Innan satt han mest som en fällkniv :-) Ligga på golvet är inte alls så spännande längre så vi får väl se om han hoppar över det här med krypandet :-)
Polarn och pyret :-)

Mio och Uppsalakompisen Viggo :-)
Feber i sommarvärmen :(

Mio åkte på feber av sprutorna. Han var extra trött och grinig igår kväll och somnade tidigt. Efter en timme vaknade hanb och var ledsen. Det dröjde inte länge förrän han började kräkas och bajsa på samma gång. Han var lite febrig och bara hängde över axeln.. läskigt att se faktiskt! Efter tre rejäla kräkor somnade han om och sov ett par timmar. Jag sprang och tittade till honom hela tiden. Var rädd att han skulle bli uttorkad stackarn. Vid midnatt väckte jag honom och ammade. Då var han svag och matt men fick ändå till ett leende och kissade på mig när han låg på skötbordet. Puh!

Idag har han varit trött och lite febrig så vi har hållt oss inne i sommarvärmen. Vi ska nog ut och ta lite luft nu när han vaknar här på eftermiddagen. Palle kom just hem, äntligen helg!!
Ett foto ur arkivet. För tillfället är det noll kläder som gäller för Mios del, lägenheten är som en bastu!!

Varmt!

Nu är det sommar! Enda nackdelen är att det blir lite väl varmt för lilleman, svårt att sova! Lägenheten blir riktigt varm på sommaren. Idag har Mio fått sina försenade sprutor. Det gick väldigt bra måste jag säga! Hoppas han slipper feber.

I måndags hade vi kalas i stugan för då fyllde pyret hela 6 månader!! Helt galet vad tiden går fort! Vi firade detta med att byta till sittvagn samt med lite majspurée (och kladdkaka till dem som föredrog det ;-) Lite jobbigt nästan att byta vagn, han är ju min lilla beeeebis!!! haha Det går verkligen fort nu i utvecklingen. Han har lärt sig att sitta och vill gärna gå mest hela tiden med stöd av oss :-) Gåstolen går varm och han är full av upptäckariver!Har glömt att lägga in den här fina bilden på kusinerna :-)

Glömde bifoga bilden i förra inlägget : )

img_6807 (MMS)

Glömde bifoga bilden i förra inlägget : )


Mio har gått och blivit religiös : ) Jag s...

Mio har gått och blivit religiös : ) Jag skulle bara visa honom himlen..


Midsommarhelgen i bilder :-)

Dåligt med uppdatering nu.. har en liten prins som är mer än mammig och som gärna vaknar till många gånger under kvällen efter nattning! Nu sover han middag så jag hoppas få in lite bilder :-) Midsommar firades dels hemma hos Emil och Jenny, dels i stugan med släkten. Här kommer ett axplock bilder:Mio och pappa beundrar den vackra tapeten i stugan :-)Gåstolen är så populär så den fick följa med till stugan :-)Medan vi andra käkade grillat så smaskade pyret nyckel..När det är soligt är det bra med parasoll!På söndagen firade pyret mammsen med mat på järnvägs!

RSS 2.0