Mio matar Bonnie Juli 2012

Mio bjuder syrran på majspuré i sommarstugan


Min pirat-nos

 Jag kallade Mio för sötnos häromdagen men då rättade han mig och sa att han var en pirat-nos :-)
 
Allt handlar om pirater nu och och hela familjen ska helst ha randiga kläder (pirater brukar visst ha det...) Tur att majoriteten av våra kläder är just randiga :-)
 

Vakna pappa...

 

Mina fina pojkar :)

 

Visst passar jag som modell, mamma?

Bonnie poserar ;-) En suddig bild men kunde inte låta bli att lägga upp den :-)
 

Pirater, skepp o hoj!

 
Mio och Bonnie spanar efter pirater i sommarstugan :-)
 


Vilda västern


Min stora fina kille :-)

 
Min stora fina kille som plötsligt blivit så artig... Säger "ja tack" eller "nej tack, det är bra ändå" vid minsta grej man frågar honom om. Gulligt :-) Man kan ju alltid hoppas att det håller i sig ett tag. Båda barnen sover så endast mamman är vaken. Bonnie gör så nästan varje morgon att hon vaknar och vill upp och sen somnar hon själv ute i vagnen efter en kort stund. Förkortar ju sovningen för mig samtidigt som det är mysigt att kunna rå om Mio ordentligt när han vaknar :-) Sova får jag göra en annan gång...eller nått. Igår var vi på Valla Open i regnet. Synd å vädret men det var lite mysigt ändå. Mio sprang omkring och lekte i regnet och Bonnie somnade fint i vagnen till tonerna av Tommy Nilsson.

Bonnie bus


Gott...men ändå väldigt ... märkligt! :-)Första mat-smakisen blev en tesked potatis

Bonnie Astrid Mårtensson 6 månader!

Det är galet vad tiden går fort! Sanslöst! Lillan fyllde 6 månader igår och det firade vi med jordgubbar och ett paket med nappar från brorsan :-) Nu är det dags att göra en ordentlig statusuppdatering på Lillan och ge henne en tydlig presentation men det får vänta tills i morgon. Nu kallar sängen :-)Vi besökte Lill-babs Caffär i Järvsö i helgen och lekte lite ute i barnens lada efter att vi fikat. Mysigt!

Det är gott med gröt :-)


RSS 2.0