"Titta vad jag kan!!"

Har en liten stolt kille som kan stå själv och har tagit sina första steg :-) Stadig har han ju varit länge men modet har fattats.
I lördags stod han vid en stor leksak (en "spiral" där man släpper bollar) och helt plötsligt så tog han upp en boll och inspekterade den med båda händerna. Helt stadigt!

Igår när vi var på kyrkis så gick han typ 4 steg av bara farten! Ska bli spännande att se hur det utvecklar sig. Han vill gärna hålla i fortfarande när han står upp men glömmer bort sig ibland :-)
Älskade busungar :-)Visst är det ett härligt kort!!

Idag har Mio varit ute och gått i sina nya vinterskor som han fått av mormor och morfar. Mäkta stolt spatserade han runt här på gårdsplanen :-) Mamman fick aningens ont i ryggen men det var det värt!

Idag ska vi uppvakta Mios faster som fyller år, grattis Hanna!!

Trevlig helg!

Måndag

Vilket väder vi haft idag! Hua! Mio vaknade  kl 6 och ville stiga upp imorse och det vara aningens motigt att stiga upp. Det har blivit lite lite sömn i helgen (lagt mig sent och haft en son som haft lite struligt m sömnen och vaknat tidigt) så jag bestämde mig för att försöka sova en stund när Mio sov middag. Palle säger alltid åt mig att göra det men jag tycker aldrig att jag har tid. Man vill ju passa på och få lite uträttat också. Men men, idag så tänkte jag passa på och sova en stund till ljudet av stormen som nästan fick rutorna att skaka. Vi sov nästan TRE timmar! Mycket skönt och välbehövligt för oss båda men oj vad dagen gick fort :-)

Ikväll har vi varit på förälgragrupp på bvc. Det var sista gången tråkigt nog. Det är så kul att se hur alla bebbar har utvecklats och blivit riktiga små individer!

Vi får se om vi tar oss till kyrkis i morgon, det var riktigt kul förra veckan enligt Mio :-)

Gonatt!


Trevlig helg!

Idag har vi haft finfint besök av Emma och Erik. Tänk, det känns som det var typ nyss som vi kom hem från bb och fick besök av Emma, Benny och Erik. Vi la de små liven i soffan och kunde inte tro att det var sant att vi hade satt sådana mirakel till världen :-) Idag satt de och lekte tillsammans med en hink klossar medan vi fikade. Vart tar tiden vägen? Älskade pluttar!

Emma har ett så fint kort på de små busungarna, måste be henne skicka det snarast! Klistrar in ett kort på första mötet så länge:Ikväll har vi bara varit hemma och myst. Vi tände en brasa i salen (jo, rummet kallas faktiskt så, inget vi hittat på :-) och åt en god middag. Mio var fascinerad av elden och satt snällt i sin stol. Nu sover liten sedan någon timme och vi tar det bara lugnt. Trevlig helg!

Vädring och "matlagning" på samma gång :-)


Vi är tillbaka!!!

Lång tid utan bloggande.. men nu är vi tillbaka! Vi har fått internet installerat och äntligen finns det en liten stund över för att blogga (om lilleman fortsätter sova vill säga). Vi har varit på kyrkis idag så liten är väldigt trött! Det märks att han verkligen uppskattar att vara ute på och träffa andra barn nu. Riktigt trevligt var det!

Flytten har gått bara bra. Nu är vi någorlunda istallerade även om vi inte direkt fått upp allt än. Många fönster saknar gardiner och lampor.. har inte ens koll på hur många fönster vi egentligen har! Kommer att ta sin tid innan allt faller på plats.. men så måste det ju få vara! Det blir en tur till Ikea snart. Än så länge så sover vi allihopa inne i Mios rum för vårt sovrum är inte klart än. Vi ska lägga i gasen nu när det mesta är uppackat.

Har en hel del kort att visa, här kommer några:Mio är nästan lika glad som sin mamma över att ha en ordentlig tvättstuga :-)
Annie fyllde 1 år 28 september och ställde till med ett ordentligt kalas! Grattis Annie!Mamma och Mio på kalas
Världens bästa morfar har fyllt år och ställt till med kalas! Grattis morfar!!!sötast i stan i finstassen :-)
Det blir lätt varmt på kalas så Mio tog tillfället i akt och visade musklerna. Gammelmoster Lena skymtar i bakgrundenMio och gammelmorbror Lennart!


Återkommer med fler bilder en annan dag! Nu ska här målas!


RSS 2.0