En dag kvar!

I morgon smäller det, då lämnar vi Ljusdal för Hammarn. Nice!! Pyret tar det hela med ro men är nog lite förbryllad över alla lådor och att vi packar hela tiden. Han mår bättre nu som tur är. Igår var vi till Hudik för att visa upp "ploppen" vid örat som inte försvann som den skulle sist. Nu har han blivit för stor för lokalbedövning så det blir sövning och operation sen när han blir två år istället. Inkompetenta dumma läkare som inte gjorde som han skulle från början (skulle skära och sy men klippte och tejpade istället). Ville dra en lång harang men höll tyst..inget att göra åt nu ändå! Jag säger som en av mina elever skrev till mig när jag låg sjuk i influensa: !Det är bara att gilla läget!! Synd bara om pyret som måste sövas...usch..men det tar vi då! Vi tog och shoppade lite också eftersom vi saknade kassar att packa i här hemma ;-) Pyret fick finfina vinterskor av snälla mormor och morfar och jag fyndade bla en åkpåse.

Regnet öser ner lagom till flytten. Vi får hoppas på bättre väder i morgon.LIte sjukling

Det har varit dåligt med uppdatering, vilket huvudsakligen berott på att jag inte hinner med att knäppa några kort på lillpyret. Det är mycket nu med flytt och allt! På Lördag bär det iväg! Mitt upp i alltihop så har lilleman gått och blivit sjuk, det är så synd om honom! Han är febrig, hostig och snorig. Lillhjärtat...så små borde inte få bli sjuka! Igår kväll vaknade han av att han bajjat ner sig och då var tempen riktigt hög. Så läskigt när han är alldeles slö och medgörlig! Han protesterade inte ens mot att få en supp alvedon utan låg bara och tittade på mig.Vid sådana tillfällen föredrar man en protesterande bebis :-) Idag har han inte haft fullt så hög feber men inte varit pigg alls. Mat går bort, bara amning och välling och fruktpuré har gått hem. Hoppas han kryar på sig snart. Får ta en natt och packa det sista här tror jag!

Idag skulle vi ha gjort köpingen med gammelfarmor Astrid och Mios moster men vi fick ställa in. Som tur var så vågade dom hälsa på i sjukstugan och kom med lite fika. Min tanke var att vi skulle ha passat på att hälsa på och göra ärenden de sista dagarna här i Ljusdal (innan vi flyttar till skogs) men saker blir inte alltid som man tänkt sig! Huvudsaken är att Mio snart mår bra igen.

Fredag - lite kort från veckanEn nyvaken liten smurfPå väg till rock-mosters kalas i tröjan som pappa valt :-)
Badpremiär!

Idag hade Mio äntligen badpremiär på badhuset. Man kunde tro att han inte gjort annat, han stortrivdes! Han plaskade så han fick vatten i ögonen hela tiden men inte ens det gjorde något. Det fanns så mycket att titta på och han "pratade" på som bara den. Jag var helt säker på att han skulle bli trött och grinig på slutet (eftersom det var på kvällen och det var dags för mat) men han fortsatte att vara glad och somnade gott i sin säng här hemma sen :-) Vi filmade men tog inga kort, det får bli nästa gång. Vill någon hänga på så säg bara till, vore praktiskt att ha några hjälpande händer vid dusch och påklädning! Och trevligt med sällskap förstås!
Nu hade vi Palle med oss så han tog Mio när han var klar så jag fick klä på mig i lugn och ro.

Igår uppvaktade vi Mios moster som fyllde hela 35 år (!!!..haha) Eftersom Mio vet att moster är en rocker så insisterade han på att köra på sin Rolling Stones tröja och tighta byxor med hängslen och rufsigt hår. Återkommer med bild på detta!

I övrigt så flyttpackar vi en hel del. Sådär roligt tycker Mio (och jag med för den delen)... men snart så flyttar vi!!

Det är ju kul att flyttpacka mamma, kom ig...

img_6807 (MMS)

Det är ju kul att flyttpacka mamma, kom igen nu!


Mio 8 månader!!

Tänk, i förrgår så blev Mio hela åtta månader! Oj oj oj. Det är allt jag kan säga.

Igår firade vi detta tillsammans med Mios moster och kusin. Jag hade bakat en kladdkaka men Mio knaprade på majskrokar istället :-) Smarrigt värre! Kusin Victor dekorerade även denna tårta, jag återkommer med bild bara Mios moster skickar över dem.

Förra veckan var vi och fikade tillsammans med Emma och Erik. Emma tog många fina foton (som jag hoppas att hon skickar snart!) men jag tog ett halvdant kort med telefonen också som jag kan bjuda på så länge. Dom är så söta tillsammans. Mio blir så glad när han ser andra barn så han nästan skrämmer Erik som är lite mer blyg av sig, sötnosen.

Vi var på babycafé tillsammans förra veckan och det var uppskattat av grabbarna. Det blir nog en tur i morgon också.

Förra veckan så besökte vi även kusinerna Thea och Dennis. Mio blev så trött så han däckade i Theas säng :-)


Heja Sverige!!!!!


RSS 2.0