God morgon!

Tänk att lill-snuttan är så stor så hon sitter och roar sig själv när jag äter frukost. Ofattbart.

Min lilla gubbe

Det  har väl inte undgått någon att Mio är lite lill-gammal och jag måste börja skriv ner allt roligt han säger. Man får sig ett gapskratt var och varannan dag.

Häromdagen frågade jag honom om han trodde att jag skulle få något paket av pappa när jag fyller år. Då svarade han "Det får vi hoppas" :-) Haha, han vet vad som behövs för att bevara familjefriden.

Igår tjatade han om att han ville gunga. Tillslut gav jag med mig och lyfte upp honom i gungan. Då gungade han typ en minut innan han tittade upp och sa "Jag vill gå in nu. Jag börjar tröttna på det här" :-)

I morse uppfostrade han syrran lite. Hon satt i matstolen och slängde skallran i golvet och då tittade han på henne och sa bestämt "Sluta Bonnie. Det blir märken på golvet! " Bra där Mio! Han tar för övrigt väldigt bra hand om Bonnie just nu. Så fort hon gnyr till och är lite ledsen så ropar han "jag hämtar leksaker" och far iväg som ett jehu! Sen gör han allt för att hon ska bli glad igen :-) Om jag sätter henne på golvet springer han automatiskt iväg och hämtar kuddar och lägger runt henne utifall hon tippar. Den mesta delen av tiden är han en jättesnäll storebror. Han har dock en förmåga att inte vilja dela med sig av leksakerna just nu så det händer lite titt som tätt att han rycker ifrån henne saker. Som tur är så är han så smart att han ger henne e ersättningslelsak på en gång så hon inte blir ledsen :-)

Kalas

Igår firade jag min trettionde födelsedag så här kommer några foton från sagtkalaset. Eller ja.. bara på barnen i princip :-) Tro inte att jag bara fotograferar Bonsan nu för tiden. Jag försöker fotografera Mio också men han vill liksom inte vara still...


Fina tjejer :-) Emma med Bonnie som dagen till ära hade finklänning och rosett i håret :-)

Inga barn hade egentligen lust att vara stilla och vara med på kort så det är mycket som är suddigt!! Inte lätt alls att
få med flera barn på samma bild!!!


Bonnie och SigneSötnos


Söt-SigneBonnie och Erik för allt för att inte titta på fotografen..En suddig Snygg-Mio..Titta, jag kan sitta jättestadigt nu!!!

Bägge barnen sover ute i vagnen så jag fick lite tid att föra över foton, plötsligt händer det!!!


Midsommar 2012 - Kusinröj


Glad midsommar :-)

Midsommarafton firades i Stråsjö samt hos Johan och Jenny. Kusinerna busade som aldrig förr och jag tror att Mio hade en av de roligaste kvällarna någonsin. Han var inte lätt att fånga med kameran men jag lyckades filma en liten snutt som visar hur livliga de var :-) Lägger upp den här snart.Söt som socker :-)Att sitta upp själv är deen nya grejen! Stora tjejen!
"Från stjärnorna tillbaka jag tycker om dig"

Mios kvällsord till mamma idag..med ens så glömde jag all trots :-) Sötunge

Tidigare i veckan, när han varit hos mormor och morfar så gav han Bonnie en stor kram och sa "Åhhh vad jag har saknat dig. Jag tar hand om dig nu"  och igår så sa han "Jag älskar dig" till henne. Så himla underbart.


DopelidopBonnie gjorde som kändisarna och körde tre klädbyten under dagen. Dopklänning, finklänning och sen vanliga kläder när det var dags att sova i vagnen. Pappret var helt klart roligast vid paketöppningen :-)

Bonnie Astrid Mårtensson

Efter ett lyckat dop är vi nu alla väldigt trötta. Mio däckade halv fem! Vädret gjorde att vi fick döpa inomhus men det gjorde faktiskt inte så mycket. Det blev mysigt i alla fall och Bonnie var glad och nöjd. Tack till er som kom!!

Mammas snygging :-)


Årets familjefoto


RSS 2.0