Partytrick

Idag bjuder Mio på en bild från gårdagens partytrick hos mormo och morfar. Musik och spex med leksaker, allt på samma gång!

"Heyyy whats up!!!!! "

Trevlig helg!

Här kommer några vinterbilder!En liten tomte-Mio i sparklådan och storkusinen Thea :-) på kälken


Mamma och Mio


Sötaste pyret

Nya tider!

Mio hälsar att det är helt ok att vara hemma med pappa! :-)  Dom har det bra här hemma och pysslar på! Men han saknar mamma förstås...

Mamman hälsar att hon saknar Mio såååå otroligt  mycket.... tur att hon knappt hinner stanna upp och tänka på jobbet. 16 förpubertala, pratglada femteklassare kräver total uppmärksamhet, helst hela tiden :-) Det värsta är att gå hemifrån...och det bästa att mötas av en superglad liten kille när hon kommer hem! Vilken lycka!Mio 1 år!!!

Liten blir stor så fort! I onsdags var det dags för Mios födelsedag. Han inledde firandet med att sova 13 timmar så vi steg inte upp förrän åtta! Mycket trevligt! Födelsedagsfrukosten åt vi i salen och Mio gillade sitt födelsedagståg med ljus :-)

Sen hade vi bara en skön hemmadag hela familjen. Mio fick en bobbycar av oss som han genast provade. Vi filmade händelsen men fick tyvärr inte till något kort!

Mios mormor och morfar tittade förbi med ett jättestort paket...
Glädjen var stor över den finfina trehjulingen!!! Det dröjer dock ett tag innan liten når ner till tramporna...Klart man måste provsmaka också...


På trettondagen var det dags för kalas! Mio laddade med att sova mellan 12.00-14.30 och kl 15 kom gästerna. Det är tur att vi bor så stort så många gäster kan komma på samma gång!Mio fick en fin bla en fin snöskyffel som han verkligen gillade!

Sara, Annie, Mios kusin Thea och JennyMios kompis Erik som bara är sju dagar äldre trots att det skiljer ett år mellan dem ;-)  (Han är född 28 december 2009)Mio, Thea och Erik lekerMan blir lätt lite trött av att ha kalas! Mio la sig helt sonika ner och vilade en stund på golvet :-)Vi utsåg Emma till barnvakt i lekrummet, hahaOj, nu får det nog räcka med kort för idag :-) Jag tror att Mio hade en riktig toppendag! Han somnade så gott sen när kalaset var slut. Nu väntar vi fler gäster, Mios tremänningar Joline, Olle och Alvin m. föräldrar kommer snart för att fortsätta firandet. Kul!

Bildkavalkad!

Länge sen sist! Vi har haft fullt upp med att umgås och ha det bra :-) En riktigt härlig jul har vi haft tillsammans. Mios första! I morgon blir liten stor, tänk att ett år kan gå så fort! Förra året den här tiden låg  jag och klockade värkar med hjälp av datorn :-) Det har varit ett fantastiskt år som inneburit en hel del positiva förändringar för familjen Mårtensson. Liten kom till oss, jag har varit mammaledig hela året och i september så gick flyttlasset till vårt hus. Ett toppenår helt enkelt. Här kommer en liten bildkavalkad (mer kort kommer inom kort):Mio och farmor

Julafton startade här hemma med julfrukost i salen. Mios farmor, farfar och faster kom hit och åt julgröt med oss kl 8 på morgonen. Mio var så förväntansfull inför mötet med jultomten så han var vaken mellan halv ett och halv fem på natten.. Palle och jag turades om att vara vaken med honom. Kl halv åtta fick vi lov att gå upp och fixa frukost och Mio var så pigg så! Föräldrarna var desto tröttare men men.. det faktum att det var julafton gav massor med energi! En jättemysig start på dagen blev det och Mio blev så glad över sina julklappar :-)"Du mamma, kommer verkligen tomten att få plats i skorstenen?"En nyvaken mamma i morgonrock och världens sötaste tomte som öppnar julklappar


På eftermiddagen, efter att Mio tagit en välbehövlig tupplur, for vi till Mios mormor och morfar där även faster, kusin Victor och gammelfarmor Astrid firade julaftonskvällen."Hm... undra just om de ser om jag tar en knäck istället för päronbitar????"

Mio gillade tomten! Han bara fnissade lite blygt och höll sig i närheten av mamma :-) Det var jätteroligt med paket! (Återkommer med fler kort från julaftonskvällen när jag får dem)

På annandagen samlade släkten på Palles sida hemma hos Mios farmor och farfar.
Liten i vitskjorta dagen till ära

Paketöppning


Återkommer med fler kort en annan dag!RSS 2.0