Mammagris

Mio har en väldigt mammig period nu. Nästan så han är mammigare än någonsin. Helst vill han bäras hela tiden. I helgen har vi verkligen fått tid att umgås på tu man hand, mysigt!! Men vi saknade pappa förstås. Vi är inte vana att vara ifrån honom :-) Skönt att han är hemma igen!

Idag har Palle nackspärr, ajaj. Tur att Mio hjälper honom att plocka reda här hemma ;-) Idag sopade han köksgolvet och köksstolarna. Sedan plockade han smulor, en i taget, och gick och slängde i soporna. Nu ikväll så har han dessutom fyllt tvättmaskinen (genom att hämta ett plagg, lägga i maskinen, stänga luckan, hämta nytt plagg, öppna luckan igen osv...) och tryckt igång den. Härligt Mio, fortsätt så!!!!!!!

Har inte laddat in några nya bilder än så jag klistar in en bild på Mio från Jolines dop första advent. Ha en trevlig kväll!
När katten är borta...

Ikväll for Palle till fjällen med grabbarna grus så Mio och jag är ensamma i helgen. Han har varit väldigt mammig de senaste dagarna så vi får se till att mysa massor!!!! Mios farmor kommer hit i morgon förmiddag medans jag jobbar. Som tur är så slutar jag 13 på fredagar. I morgon kommer  även gammelfarmor Astrid och hälsar på och stannar över natten. Mysigt!


Fortsatt nostalgi..

En av de största anledningarna till att jag har den här bloggen är att jag vill dokumentera Mios första tid i livet. Min tanke är att jag ska skriva ut bloggen och göra en liten bok till Mio. När jag tittade igenom gamla bilder så hittade jag det här:Mio, du ska bara veta vilken kärlek som ryms i de här bilden. Jag kommer så väl ihåg den mäktiga känslan när vi lämnade lägenheten för den första promenaden. Jag var sååå stolt samtidigt som jag var lite nervös för att lämna vår bebisbubbla och möta omvärlden och alla faror :-)Så söööt!!!

Tillbackablick :-)

Tänk vad tiden går fort!Fler bilder på guldklimpen :-)Hittade en gammal bild från när fam Haglund/Veenhuis var här och firade Mio i efterskott!Det är roligt att leka med vatten!Alltid roligt att få kladda lite :-) (Jepp, vi kör genusperspektiv när det gäller val av färg på hakklapp. Känner att jag varit lite dålig på det där... :-)Vår lilla städare!
En stjärna kan alltid leverera :-)

Lång tid utan uppdatering... Tiden räcker inte alls till här hemma. Det är mycket jobb och Miomys är helt klart prio ett när man kommer hem. Mio har varit förkyld och haft feber ett par veckor (ganska låg temp men det har hängt med länge) men nu mår han bättre. Bara en elak tandsprickning som krångla inatt, stackars liten.

Vi kör en liten statusuppdatering:

Namn: Mio pyret Mårtensson
Ålder: 13 månader
Gör: Tar hand om pappa på dagarna :-)
Det här gillar jag just nu: Jag gillar fortfarande mest att gå! Leksaker är inte så intressanta. Jag har kommit på att det är extra roligt att gå i vinterkängor så dem har jag gärna på mig inomhus också :-)
Jag gillar också att sopa! Nu har jag dessutom fått en egen sop, perfekt! Jag tycker också om att läsa böcker och spela fotboll!
Det här är jag mindre förtjust i: Jag avskyr att vänta, det är så trist!! Jag börjar också tröttna rejält på det här med vinterkläder, nu får det bli sommar!!!!


Här följer några bilder på en krasslig Mio från förra veckan. En stjärna levererar dock alltid på beställning ;-)Mio blir kittlad av mamma i ljumsken :-)Mio visar hur stor han är...
och att han kan klappa händerna!Han visar också var näsan är...och örat!Avslutningsvis, så sover ju naturligtvis en stjärna i smoking-pyjamas :)

Gonatt!

RSS 2.0