Söndag morgon

Redan söndag.. det går fort men helgen har hittills varit mycket bra :-) Igår var Mios mormor och morfar barnvakt en stund medan vi kilade över gatan och badade bubbel på romerska. mysigt! Sen hade vi picknick ute i parken och var ute och gick en lång sväng. Kvällen tillbringade vi hos Lena och Magnus där vi grillade och hade det bra. Pyret somnade så snällt i vagnen och fortsatte sova när vi kom hem. Så skönt med sommar så man slipper klä på och av honom en massa!

Nu har jag och Mio haft vårt morgonmys och lekt på golvet. För en stund sen tog vi och gjorde frukost på sängen till Palle.

Har visst glömt kommentera hur operationen gick! Hudflärpen är borta och han behövde inte sy något. Det gick bra men det gjorde ont i hjärtat på mig när han var så ledsen..stackars liten! De la bedövningsalva på flärpen och sen klippte (!) de bort den.. tror nog att det gjorde lite ont trots salvan och sen var det naturligtvis otrevligt att vara fasthållen..usch och fy men nu är det gjort! Pyret fick en mössa att ha på sig på natten så han inte skulle riva bort plåstret. Som bekant så älskar han inte att ta på sig mössa. KUnde inte låta bli att knäppa ett kort på sötisen :-)



Hudflärpen i närbild.. haha den ser jättestor ut på bilden men det var den inte



"Mamma, nu är jag uppriktigt sagt arg på dig! Ta av mössan, omedelbums!!!!!! "


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0