Bildkavalkad!

Länge sen sist! Vi har haft fullt upp med att umgås och ha det bra :-) En riktigt härlig jul har vi haft tillsammans. Mios första! I morgon blir liten stor, tänk att ett år kan gå så fort! Förra året den här tiden låg  jag och klockade värkar med hjälp av datorn :-) Det har varit ett fantastiskt år som inneburit en hel del positiva förändringar för familjen Mårtensson. Liten kom till oss, jag har varit mammaledig hela året och i september så gick flyttlasset till vårt hus. Ett toppenår helt enkelt. Här kommer en liten bildkavalkad (mer kort kommer inom kort):



Mio och farmor

Julafton startade här hemma med julfrukost i salen. Mios farmor, farfar och faster kom hit och åt julgröt med oss kl 8 på morgonen. Mio var så förväntansfull inför mötet med jultomten så han var vaken mellan halv ett och halv fem på natten.. Palle och jag turades om att vara vaken med honom. Kl halv åtta fick vi lov att gå upp och fixa frukost och Mio var så pigg så! Föräldrarna var desto tröttare men men.. det faktum att det var julafton gav massor med energi! En jättemysig start på dagen blev det och Mio blev så glad över sina julklappar :-)



"Du mamma, kommer verkligen tomten att få plats i skorstenen?"



En nyvaken mamma i morgonrock och världens sötaste tomte som öppnar julklappar


På eftermiddagen, efter att Mio tagit en välbehövlig tupplur, for vi till Mios mormor och morfar där även faster, kusin Victor och gammelfarmor Astrid firade julaftonskvällen.



"Hm... undra just om de ser om jag tar en knäck istället för päronbitar????"





Mio gillade tomten! Han bara fnissade lite blygt och höll sig i närheten av mamma :-) Det var jätteroligt med paket! (Återkommer med fler kort från julaftonskvällen när jag får dem)

På annandagen samlade släkten på Palles sida hemma hos Mios farmor och farfar.




Liten i vitskjorta dagen till ära





Paketöppning


Återkommer med fler kort en annan dag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0