Mio 1 år!!!

Liten blir stor så fort! I onsdags var det dags för Mios födelsedag. Han inledde firandet med att sova 13 timmar så vi steg inte upp förrän åtta! Mycket trevligt! Födelsedagsfrukosten åt vi i salen och Mio gillade sitt födelsedagståg med ljus :-)





Sen hade vi bara en skön hemmadag hela familjen. Mio fick en bobbycar av oss som han genast provade. Vi filmade händelsen men fick tyvärr inte till något kort!

Mios mormor och morfar tittade förbi med ett jättestort paket...








Glädjen var stor över den finfina trehjulingen!!! Det dröjer dock ett tag innan liten når ner till tramporna...



Klart man måste provsmaka också...


På trettondagen var det dags för kalas! Mio laddade med att sova mellan 12.00-14.30 och kl 15 kom gästerna. Det är tur att vi bor så stort så många gäster kan komma på samma gång!



Mio fick en fin bla en fin snöskyffel som han verkligen gillade!





Sara, Annie, Mios kusin Thea och Jenny



Mios kompis Erik som bara är sju dagar äldre trots att det skiljer ett år mellan dem ;-)  (Han är född 28 december 2009)



Mio, Thea och Erik leker



Man blir lätt lite trött av att ha kalas! Mio la sig helt sonika ner och vilade en stund på golvet :-)



Vi utsåg Emma till barnvakt i lekrummet, haha



Oj, nu får det nog räcka med kort för idag :-) Jag tror att Mio hade en riktig toppendag! Han somnade så gott sen när kalaset var slut. Nu väntar vi fler gäster, Mios tremänningar Joline, Olle och Alvin m. föräldrar kommer snart för att fortsätta firandet. Kul!

Kommentarer
Postat av: Elin O

Tänk att det gått ett helt år! Jättefina bilder! Hoppas att ni alla mår bra! Är det dags dör dig att börja jobba nu? Kram.

2011-01-09 @ 19:29:31
Postat av: Anna-Karin

Jepp, i morgon!!! Herrejissenes.. tiden går fort! Hoppas du också mår bra, saknar dig! Snart får vi ta och boka in en date!!!!!! Ni får komma hit, nu har vi plats så det räcker och blir över :-)

2011-01-09 @ 20:04:45
URL: http://pyretmio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0